This website has been automatically translated.
For questions:

Support in
English & Swedish

(09) 2316 5828

Kategoriat

Highlights

Olemme sitä mieltä, että, toisin kuin kilpailijamme, vastaa tuotteet myymme ja mielellään ottaa askeleen eteenpäin. Meillä ei ole kauppa-apulainen apulainen joka menee kotiin pysymme niin kauan kuin tarvitset meitä 1700. Alla kerromme mitä se tarkoittaa käytännössä sinulle Asiakkaanamme.

 

Takuu

Monet yritykset lupaavat takuu suoraan valmistajalta. Jos ongelmia ilmenee tätä takuuta poistaa kilpailijoiden ei käytettävissä puhelinnumerot ja automaattisen sähköpostin vastauksista. Mutta ei meidän!

Meillä on aina hyvä soittamaan sekä saada arvio tai auttaa yhteyttä valmistajan. Otamme itsellemme Varmista, että se toimii ja auttaa enemmän kuin mielellään toimii. Soita tai lähetä sähköpostia meille ja me mielellään yli!

 

Tuki

Joskus se voi olla vaikea selittää, miltä sinusta tuntuu ja jos ongelmia saattaa ilmetä tuotteet olet ostanut. Siksi haluamme olla täällä sinulle, koska Chief tekninen serkku, joka aina auttaa ongelmasi kanssa. Kanssamme ei kysymyksessä typerä tai outo ja ovat asiantuntijoitaauttaa.

Onko sinusta vaikea ilmaista itseäsi oikein puhelimen sujuu hyvin hallita keskustelua sähköpostitse sen sijaan. Vastaamme viesteihin ennen 1500 jo samana päivänä.

 

Ympäristö

Olemme valinneet työskennellä enemmän kumppanimme tilausten toimitusten. Ne on sertifioitu ja toimii ympäristön organisaationsa tukipilari. Sen sijaan että me lähetämme halvin varustamo, teemme pitkän aikavälin ja kestävän ratkaisun. Ja sinä? Seisomme lisämaksusta ei tarvitse maksaa enemmän!

Toimistossa siirrymme kohti Paperiton työnkulun, ja silloin tarvitsemme paperi, käytämme vain klooriton ja ympäristömerkittyjä paperia. Pyrimme myös vähentää virrankulutusta ja käyttää energiaa säästäviin laitteisiin. Eletrkonik ostaa niin arvostamme ympäristöstandardin ja useimpia tuotteita myymme ympäristöä hyväksytään tavalla tai toisella.