This website has been automatically translated.
For questions:

Support in
English & Swedish

(09) 2316 5828

Kategoriat

Highlights

Tervetuloa edullisen teknologian

Edullinen tekniikka on perustettu vuonna 2007 kaksi opiskelijaa Lundin yliopisto. Kun oma ostaa kannettavan tapahtuu, he löysivät, että jälleenmyyjien oli usein eri hintoja samasta tuotteesta. Ajatus oli syntynyt että olisi paljon tietokoneita, jotka eivät saa myydä jälleenmyyjät. Joka alalla on aina tuotteita yli ja malleja, jotka ovat alueen ulkopuolella. Kun paljon shilly-shallying rohkaistuivat ja alkoivat etsiä tällaisia tuotteita kellarissa tiloista aivan Lund.

Tänään, istuimen ja kerros jäljellä Lundissa, mutta uuden, suuremman tiloissa. Liiketoiminta on kasvanut ja halpa tekniikka on paljon laajempaa kuin ennen. Pääpaino on edelleen tietokoneet, mutta myös joitakin ohjattavat tuotteet näkyvät lajitelma täydennetään jatkuvasti.

Olemme saaneet paljon kehuja asiakaspalveluumme ja aikoo jatkaa asenne, että koskaan on tyytymätön asiakas. Pyrkimys on jatkuvasti henkilökohtainen ja paras palvelu uskomme on voittanut käsite näillä markkinoilla. Tervetuloa ehdotuksia asiakkailtamme siitä, miten voimme parantaa palveluamme!

Parhain terveisin
Billigteknik henkilökunta

Päämaja
Billigteknik Sweden AB
Skiffervägen 20
Katso 22478 Lund

 

 


Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita?

Teknisiä kysymyksiä PC, laptop, luentolehtiö, laptop eli pehmo joten pyydämme yhteyden ottamista valmistajan tuote kuten HP-, Compaq- ja Toshiba. Kaikkien valmistajien yhteystiedot löytyvät kohdasta Tuki ja FAQ. Voimme auttaa sinua aina, kun puhut valmistaja mutta nopein tapa on tehdä se itse. Jos epäilet laitteistovirheen tuote, tuote on saatavilla, kun valmistaja.

Ei kysymys ole liian tyhmä ostaa kannettava tietokone, laptop, PC, muistikirja, tai itse asiassa minkä tahansa muun tuotteen. Tuntuuko sinusta, että sinulla on vaikeuksia ilmaista itseäsi by email asiakas niin ota sen sijaan puhelimitse ja autamme sinua mielellämme!