This website has been automatically translated.
For questions:

Support in
English & Swedish

(09) 2316 5828

Kategoriat

Highlights

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Missä on käsikirja?
Usein valmistaja päättää olla pakkaa tietokoneidensa käsikirjat. Tämä on säästää ympäristöä ja postikulut ja monet eivät ole edes lukeneet käsikirja. Sen sijaan voit vapaasti ladata ne valmistajan verkkosivuilta. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse etsiä laatikon tai kirjahylly enää. Ilmasto fiksu ja kätevä!

Virhe käynnistettäessä
Joskus, kun käynnistät tietokoneen lukea etu erehdys tai vastaavat näytön. Kun näin tapahtuu, tietokone yrittää käynnistyä eri tiedotusvälineissä kuin ankara kehrä johon käyttöjärjestelmä on asennettu. Aina tarkistaa, että olet ottanut pois CD tai DVD levyjä ja että mitään USB-tikut ei itse asiassa yrittää käynnistää tietokoneen nämä. Se joskus jopa olla, että tietokone yksinkertaisesti uudelleen. Yritä irrota virtajohto ja varmista, että tietokoneen kokonaan pois päältä, ennen kuin yrität käynnistää sitä uudelleen. Tavallisesti ratkaista enimmät arvoitus.

Ei ääntä?
Niin on yleisempää virhe kuin luulisi. Yleensä se on helppo korjata liian. Ensinnäkin yksi tulee klikata kaiuttimen kuvake sijaitsee Windowsin työpöydän kellon vieressä. Tarkista, että ääntä ei ole vaimennettu tai hyvin pieni. Jos kuvake puuttuu kokonaan, sinun on asennettavaäänikortin ajurit. Nämä löytyvät valmistajan WWW-sivustosta, Katso laatikko sivun yläreunassa.

Ei internet
Monissa kannettavissa tietokoneissa on painiketta kytkemään tietokoneen langattomat ominaisuudet. Näin akun säästämiseksi, kun olet liikkeellä. Yrität liittää langattomasti, tarkista ensin, jos ei ole-painiketta kytkeäksesi langattoman. Tarkista Katso jos löydät kaikki ollenkaan. Katsokoot Ohjauspaneelin Verkko ja jakaminen keskittyä. Yhteyden Internetin lisäksi voit käyttää verkkokaapeli. Tämä yhdistää kannettava reitittimeen sitten mennä Internetissä. Se ei toimi, kokeile korvaa verkkokaapeli-ne todella loukkaantunut useammin kuin luulet. Yleisesti ottaen on lähes koskaan väärin omalla tietokoneella, mutta vika on operaattorin kanssa. Ensinnäkin sen pitäisi mennä niille, jotka toimittavat jopa laajakaista tai reititintä tai laajakaista splitter valmistaja.

Se kuulostaa hyvin!
Kaikki tietokoneet on fanit jäähtyä osat ylikuumenemisen välttämiseksi. Nämä fanit sopeutuu lämpötilaan ja lisää nopeutta, tarvittaessa. Kun tietokone on hirveän kuuma työ fanit Max ja tässä tapauksessa antaa hieman tavallista enemmän. Välttämiseksi ont fanit täytyy työskennellä täysin, sen pitäisi varmistaa tietokoneen ilma-aukot ole tukossa ja saanti ei ole kertynyt pölyä. Nämä ovat yleensä läppärin.

Hitaampi tietokone
"Minun tietokone on nyt hitaammin kun ostin sen!" Tämä kuulemme usein ja se ei ole, koska tietokone on itse asiassa pahentunut. Tietokone pidetään mahdollisimman hitaammin syy voi johtua useita asioita, kuten invalidi Arkisto, spyware, eheyttää kiintolevyn ja ohjelmisto, joka vie laskentatehoa. Tietokone tulee hitaammin välttämiseksi aina on ohjelma, joka suojaa vakoiluohjelmilta ja muista Eheytä kiintolevy säännöllisesti. Windowsissa on sisäänrakennettu defragmentationsprogram.

Tietokone jumittuu
Joskus tietokone alkaa käyttäytyä oudosti ja lopettaa joskus. Joissakin tapauksissa saat sinisen ruudun ja muissa tapauksissa tietokoneen voi alkaa vain jos. Nämä virheet riippuu asennettu väärä ajurit tai kuumuus. Näissä tapauksissa on suositeltavaa, että poistat ensin kaikki ylimääräisiä laitteita liitetty sulkea pois ongelmia niiden kanssa. Oliko sinulla ulkoista optista asemaa? Vedä. Vastaavasti on langattomat verkkokortit ja muut asiat, että kanisteri olla yhtenäinen kautta USB. Jos ongelmat jatkuvat, Päivitä ajurit. Nämä voi ladata valmistajan verkkosivuilta. Katso yhteystiedot yläreunassa valinta. INJos tämä ei auta, tarkista onko tietokone on liian kuuma. Voi olla, että pöly on kertynyt sisällä kannettava tietokone tai ilmanotto on suljettu. Muista hankkia laptop ilmava ja varmistaa, että ilma pääsee kiertämään vapaasti.

Mikä on tietokone?

Emolevy
Tämä on perusta jokaisen tietokoneen. Emolevy ja muut tietokoneen osat ovat kuin Lego, joka yksinkertaisesti kääntää kaikki osat rakennuspalikoita. Kun teet tämän, kaikki osat kommunikoivat keskenään.

Prosessori
Tunnetaan myös nimellä CPU. Tämä on mitä kutsutaan aivojen tietokoneen. CPU on mikroprosessori, joka suorittaa käskyjä, että ohjelmisto lähettää se. Nopea prosessori tarkoittaa enemmän laskutoimituksia sekunnissa, mikä tarkoittaa nopeampi tietokone.
On olemassa erilaisia prosessorit: X 86 X 64 Dual Core ja Quad Core.

Muisti (RAM)
On olemassa kahdenlaisia muisti, työskentely muistia ja kiintolevytilaa. RAM on erittäin nopea pesu suorittimen tyypin on suora pääsy. Nämä tiedot tallentuvat väliaikaisesti prosessori ja RAM tiedot menetetään, kun sammutat tietokoneen, verrattuna kun tiedot tallennetaan kiintolevylle.
Enemmän muistia tarkoittaa, että tietokoneesi ei tarvitse lukea tiedot kiintolevyltä kuin usein mikä tarkoittaa, että voit saada nopeampi tietokone.

Muisti (kiintolevy)
Kiintolevy käytetään omistajatietojen pidemmän aikaa. Lisätietoja kiintolevyn pysyy vaikka virta on poikki. Tämä tallentaa, kuten käyttöjärjestelmä, kuvia ja asiakirjoja. Kovalevy tänään tarjoaa suuren tilaa varastointiin ja onko se riitä, voit aina täydentää myös ulkoiset kiintolevyt lisää tilaa.

Näytönohjain
Tietokone kuuluu se, joka laatii tietokoneen kuvan näytössä. Parempi näytönohjain tarkoittaa, että voit pelata pelejä on yksityiskohtaisempi kuin aikaisemmin ja nopeammin kuin ennen. Näytönohjaimet nykyään yleensä nopeasti mikroprosessori, joka voi lievittää tietokoneesi, kun tarkastellaan Bluray ja HD-laatu video. Lisäksi se kehittyy jatkuvasti yhä enemmän sovelluksia, jotka hyödyntävät GPU yhteisiä sovelluksia.

Verkkosovittimet
Verkkosovittimen avulla tietokone voi kommunikoida muiden tietokoneiden kanssa. Tämän ansiosta voit surffailla netissä ja chat muiden ihmisten kanssa. On olemassa eri tyyppisiä verkkosovittimia ja yleisimpiä ovat jossa Kytke verkkokaapeli reitittimen tai vastaavat. Viime vuosina eri langaton verkkokortti. Sen avulla voit välttää ylimääräisiä kaapeleita, mutta se on vain surffata, niin kauan kuin sinulla on langaton reititin, joka voi ostaa lähes missä tahansa.